Ny musik hos CYKELGLÆDEN!

Cykelglæden
25. sep. 2022

Takket være en donation på kr. 15.000 fra @Sparekassen Danmark Fonden Himmerland kan vi nu høre krystalklar musik, mens vi kører spinning.

Souschef Morten Overbeck Larsen - Sparekassen Danmark havde fornøjelsen af at overrække de mange penge til vores formand ved spinningen tirsdag 20. september.

Han havde samtidig 2 af sparekassens privatkunderådgivere - Michael og Jesper – med i klubben, hvor de deltog i den svedige time på spinningscyklerne.

Morten udtalte:

”Det er altid dejligt at komme ud og overrække penge til en af de mange frivillige idrætsklubber – fordi man kan mærke den entusiasme, som klublederne har for netop deres forening – og fordi vi kan være med til at gøre en forskel med vores donationer.”

Vores egen formand supplerede:

”Vi er rigtig glade for at vi er blevet tildelt denne donation fra Sparekassen Danmark Fonden Himmerland. Med den har vi kunnet opgradere vores musikanlæg, så vi er klar til at tage imod alle ”spinnere” – såvel nye som gamle - når vi åbner for vintersæsonen lørdag den 1. oktober kl. 9.30. Det betyder nemlig, at vi er helt i hus med moderniseringen af både spinningscykler, omklædningsrum og altså nu musikanlæg”.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner