Ny mand på kontoret

FC Rudersdal
8. jan. 2023

I FC Rudersdal har nytåret også været ensbetydende med en ny medarbejder i klubbens administration. 

Salem Buur er klubbens nye kommunikations- og projektkoordinator, som vi er rigtig stolte af at have fået ind i organisationen. Salem kommer til FC Rudersdal med en helt masse erhvervserfaring indenfor kommunikation, digitalisering, e-commerce og projektledelse. I de seneste år har Salem bl.a. været digitalchef for bold.dk og Saint Gobain. 

I FC Rudersdal har Salem fået ansvaret for at designe klubbens nye hjemmeside, synliggøre klubben tilstedeværelse på de sociale medier, udvikle et nyt sponsorkoncept samt lave større events og arrangementer til gavn for klubbens medlemmer. Derudover kommer Salem til at styrke klubbens kommunikation både internt og udadtil.

Salem Buur (48) er gift med Tina og bor i Nærum sammen med deres to børn. Familien er meget engageret i bylivet og lokalområdet. De har bl.a. taget initiativet til “Liv i hovedgaden”, hvor FC Rudersdal hvert år deltager.

Sammen driver parret også virksomheden “Guldkantsdanmark”, som bl.a. leverer merchandise til Lyngby BK og Nykøbing Falster.

Salem er allerede i fuld gang - hils gerne på, når du møder ham i klubben!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her