Ny formand i HEI Fodbold

HEI Fodboldafdeling
22. apr. 2023

En klublegende takker af. Det står klart efter denne uges generalforsamling, hvor Jette Petersen ikke ønskede genvalg, da hendes seneste formandsperiode løb ud.

Jette Petersen har betjent stort set alle funktioner i HEI Fodbold over de sidste 25 år - og har også vogtet målet på oldgirls, da HEI var en magtfaktor i toppen af dansk kvindefodbold. 10 mesterskaber blev det til. Dobbelt så mange som AGF i øvrigt.

I rigtig mange af de 25 år var Jette Petersen formand for HEI og lagde timevis af sin fritid i klubben.

Udover sine mange år i HEI, arbejder Jette til daglig fuldtid som bestyrer af Bistroen i Bilka, Tilst. Det fortæller bestyrelsesmedlem og kasserer Anders Bundgaard:

"Hele bestyrelsen vil gerne takke Jette for den kæmpe uvurderlige indsats, hun har lagt for dagen i HEI. Over de mange år har vi erfaret, at Jette vidste alt om klubben, samspillet med DBU, dommerforeningen og naboklubberne.

Han fortæller videre:

"Jette har været et kæmpe aktiv i alle årene, da hun udover de mange timer, der er gået til administration, DBU fodboldskole, kampfordeler og telefonopringninger, også har påtaget sig rigtig mange andre praktiske opgaver som fx oprydning i omklædningsrum, indsamling af bolde på anlægget, når mørket har lagt sig, osv.".

Kassereren bemærker, at der ikke er mange klubfolk som Jette tilbage i det danske foreningsliv, så også for HEI betyder det, at flere frivillige må give et nap med.

 

Vi skal udvikle klubben

Nye kræfter skal nødvendigvis på banen, og her står 36-årige Flemming Friis klar til at snøre støvlerne. Han blev valgt ind som ny fodboldformand i HEI og kender klubben indgående efter mere end 10 år i den røde trikot, først som spiller og senest som forældretræner.

Anders Bundgaard ønsker ham velkommen:

"Bestyrelsen ønsker Flemming tillykke med valget. Vi ved, han har en masse motivation, planer og tanker om, hvordan vi sammen kan udvikle klubben. Det glæder vi os til. I bestyrelsen håber vi, at den nye formand kan trække endnu flere frivillige kræfter til HEI, hvor vi har en masse ressourcestærke forældre, der forhåbentlig vil bidrage og præge de muligheder, vi kan give vores herlige børne- og ungdomsspillere".

Også ny i bestyrelsen er Daniel Mühlendorph, som blev valgt ind som suppleant med fokus på at styrke arbejdet med klubbens sponsorer.

Pladsen som ungdoms- og seniorformand i fodboldbestyrelsen står stadig åben, så bestyrelsen hører gerne fra interesserede.

 

Kontakter:

Anders Bundgaard, 2943 7775

Flemming Friis, 2554 3908

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her