Ny drifts- og servicemedarbejder i AB

Akademisk Boldklub
2. nov. 2022

AB har netop ansat en ny drifts- og servicemedarbejder i Brian Nielsen, som vil indgå i teamet med de velkendte ansigter Niklas, Vio og Nicholas, som dagligt sørger for at anlægget står flot og indbydende for medlemmer og gæster.

Det kræver dygtige medarbejdere at vedligeholde et anlæg af AB's størrelse, så derfor er vi glade for at teamet i driften nu er fuldtalligt. Brian og hans 3 nye kolleger supplerer hinanden godt, så arbejdet med at servicere klubbens 4 afdelinger kan gå op i en højere enhed. Om det er cricketbåse, grusbaner, hallen eller græsset, så er det vigtigt at sæsonerne prioriteres og arbejdet fordeles.

For Brian er AB på ingen måde en ukendt størrelse. Både Brians far og farfar har i mange år haft deres gang på anlægget. Herudover er han selv tidligere førsteholdsspiller i AB, hvorefter turen gik til Lolland-Falster Alliancen (Det nuværende Nykøbing FC). Efter at støvlerne blev lagt på hylden var det arbejdet uden for kridtstregerne, som Brian dygtiggjorde sig indenfor.

Nu er Brian tilbage i klubben, og vi skal derfor nyde gavn af hans erfaring fra bl.a. Gladsaxe Sportscenter, som står for driften af Gladsaxe Stadion og de omkringliggende anlæg.

Vi håber at I vil være med til at byde Brian varmt velkommen i klubben.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner