Ny daglig ledelse er valgt

Lystrup Idrætsforening
26. maj. 2023

Lystrup IF har netop gennemført det årlige repræsentantskabsmøde, hvor der blev gjort status over året der gik samt den aktuelle udvikling. 

Ved det velbesøgte møde med mange repræsentanter fra afdelingerne,var der også bl.a. valg til den daglige ledelse i hovedbestyrelsen.

Formand Niels Havvig blev der genvalgt, ligesom der var genvalg til Jesper Olesen, mens Susanne Bisgaard Pedersen er nyvalgt til den daglige ledelse. I den sidder desuden Arne Flarup og Henrik Friis, som begge ikke var på valg i år.

Ud af den daglige ledelse træder Chris Stevens, der ikke genopstillede og derfor skal have en stir tak for indsats i Lystrup IF’s hovedbestyrelse.

Blandt de igangværende aktiviteter i Lystrup IF er en modernisering af vedtægterne. Det sker i en proces, hvor alle afdelingsbestyrelser er involveret ud fra et oplæg, som en projektgruppe er kommet med. Senere på året er det planen at gennemføre et ekstraordinært repræsentantskabsmøde med godkendelse af vedtægterne. De skal dermed være et vigtigt fundament for en modernisering samt udvikling af Lystrup-områdets store idrætsforening.

 

Foto: Den daglige ledelse af hovedbestyrelsen består efter de nye valg af, fra venstre: Jesper Olesen, Susanne Bisgaard Pedersen, Arne Flarup, Niels Havvig (formand) og Henrik Friis. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her