Player_slider

Klubnyheder

Ny bestyrelse!
Marienlyst-Fortuna Volley - 3. sep. 2021

Kære alle,

Årets Generalforsamling i Fortuna betød et farvel til klubbens mangeårige formand Lars Hauge.

Efter Corona restriktionerne var åbnet lidt op og klubbens medlemmer igen måtte mødes, lykkes det at afvikle årets Generalforsamling i midten af juni.

Klostermarkshallen lagde halgulv til mødet, hvor der var mødt mere end 25 medlemmer op.

Årets beretning af formanden og kassereren afspejlede meget godt, at det havde været et på mange måder unormalt år med Coronarestriktioner og en klub der i lang tid var tvangslukket. Medlemmer havde fået nedsat kontingent, men på trods af det gav resultatet af årets regnskab et tilfredsstillende udbytte. Så efter endnu et år med positivt resultat er klubben nu gældfri!

Formanden kunne slutte med at fortælle, at der nu skal ses fremad og klubbens gode klubliv skal genoprettes efter et år med nedlukning og et år med tvangsudflytning grundet vandskade.

Årets beretning blev også Formand Lars Hauges sidste beretning, da Lars træder af som formand efter 20 år i spidsen for Fortuna. Et kæmpe stykke frivilligt arbejde hvor der gennem årene er sket meget positivt i klubben. Masser af unge og ældre medlemmer har nydt godt af Lars utrættelige indsats i klubben. Det er gennem årene blevet til mange mesterskaber for både ungdom og senior. Forsamlingen viste deres taknemlighed til Lars med flere minutters stående klapsalver til den tydelig rørte formand!

To andre Fortuna ildsjæle havde også valgt at takke af i bestyrelsen. Mette Villemoes takkede af efter 2 år i bestyrelsen.
Britt Hofstedt Hansen nåede at ligge 10 år i bestyrelsen, hvor Britt har bidraget med en meget aktiv og stor indsats, og har især i de senere år lagt et stort stykke arbejde i at supplere Lars som formandens flittige hjælper. Stor tak til Britt og Mette!


Den afgående bestyrelse havde gjort et godt stykke arbejde med at finde egnede afløsere for de afgående medlemmer. Således blev Randi Fechtenburg, Ulla Haue og Kaj Jeppesen valgt ind i bestyrelsen.

Efter Generalforsamlingen holdt den nye bestyrelse et kort møde hvor bestyrelsen blev konstitueret. 

Formand blev Kaj Jeppesen, Rikke Thomsen fortsætter som kasserer, mens Dorthe Windeleff, Randi Fechtenburg og Ulla Haue udgør den resterende bestyrelse sammen med suppleant Jane Vad Christensen.

Generalforsamlingen blev afsluttet med kåringen af årets Fortuneser. Den gik i år til deling mellem Marianne Dixen for hendes store arbejde med klubbens U15 piger, og Lotte Hauge for hendes indsats med etableringen af klubbens ung-mix hold.Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.238.000 andre og opret dig hos Holdsport