🚨Næste sæson U15 + U17🚨

Amager Ishockey Club
12. feb. 2023

I vores forsøg på at gøre Amar Jets til en fremadsynende og bæredygtig forening, har vi valgt at udbygge vores samarbejde med KSF på de ældre ungdomshold.


Nu kan vi så berette, at der er skrevet kontrakt med to profiler fra allerøverste hylde, nemlig den nu tidligere landsholdsspiller Nichlas Hardt, som umiddelbart efter indstilling af sin karriere som spiller i 2022 etablerede RAW Coaching, samt RAW Coaching medstifteren styrke- og konditionsekspert Nikolaj Kielland.

Nichlas Hardt vil blive involveret i samarbejdet mellem de to klubbers ældste ungdomshold, hvor han vil påtage sig cheftrænerposten på U15, assistere omkring U17, forestå to ugentlige skills- samt én ugentlig morgentræning i hhv. KSF og Ama’r Jets.

Nikolaj Kielland vil forestå udvikling og implementering af off-ice koncept på tværs af klubbernes ungdomsafdelinger, hvilket både indebærer sparring og uddannelse af trænere, såvel som deltagelse omkring de enkelte hold.


Samarbejdet mellem klubberne er i år blevet cementeret med hjælp fra de eksisterende U15 trænere i begge klubber. Og med Martin Oldendow Larsen i spidsen, kæmper U15 fortsat for deltagelse til de kommende SM og DM mesterskaber. Martin O er efter indeværende sæson klar til at give stafetten videre og vi er meget glade for og stolte over at RAW har valgt at gribe den. Der skal lyde en kæmpe tak for det store arbejde der hidtil at gjort med truppen, til de eksisterende trænere i Amar (Martin Oldendow-Larsen, Thomas Hagen og Michael Gargas) for at bane vejen. Vi følger med spænding den sidste del af sæsonen.

Hos RAW Coaching glæder man sig også. “Nikolaj og jeg har glædet os meget til at formalisere vores samarbejde med KSF og Ama’r Jets. Siden vores første samtaler har vi været imponerede over udviklingen og kulturen i og mellem de to klubber og vi glæder os meget til at støtte visionen om at komme helt op i toprækken” udtaler Nichlas Hardt.

Allerede om 2 uger vil der blive mulighed for at møde Nichlas og Nikolaj i KSF, når de i vinterferien forestår KSFs vintercamp 2023. Herefter vil de starte op i deres nye roller, som del af det faste træner-team i KSF og Ama’r Jets, når den nye sæson starter i april.


Smilene var store efter kontraktssignering mellem KSF/Ama'r Jets og RAW Coaching. Fra venstre: Nichlas Hardt, Laust Weise, Jacob Karlsen, Louise Uhre Vedel og Nikolaj Kielland

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her