Morten Groser fortsætter i Herlev IK.

Herlev Ishockey Klub
15. apr. 2022

Herlev IK er stolte af at offentliggøre, at Morten Groser fortsætter som målmandstræner i Herlev IK i den kommende sæson, hvor han primært kommer til at arbejde med vores målmænd på U15, U17 og U20.

Morten er 52 år og har i mere end et årti været målmandstræner i Hvidovre, Gentofte, Rungsted og i de seneste 3 år i Herlev IK, hvor han også har været målmandstræner hos Herlev Eagles. I de seneste 6 år har Morten ligeledes været tilknyttet Danmarks Ishockey Unions U16 hold. Morten er vellidt, detaljeorienteret og god til at kommunikere med målmændene i øjenhøjde. I Morten får vi et stærkt supplement på en væsentlig position til vores i forvejen stærke trænerteam til den kommende sæson.

Det er tanken, at Morten både skal køre separat målmandstræning på is i sæsonen, ligesom han kommer rundt på holdene flere gange på månedlig basis.

Indenfor en uges tid er det vores forventning at præsentere en U15 cheftræner med samme dedikation og ambitionsniveau som vores øvrige trænerteam.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner