Morgentræning med fokus på powerskating og tekniske færdigheder for U10 til Ny Liga (også for U12/18). Første træning finder sted den 13. september 2023.

Herlev Ishockey Klub
23. aug. 2023

Til alle jer, der elsker at stå tidligt op og gerne vil videreudvikle jeres evner på is, er her et tilbud, I ikke kan sige nej til.

Canadisk fødte Guillaume Doucet, som er assistenttræner for Herlev Eagles og har erfaring fra en lang karriere som hockeyspiller i hhv. Canada, Frankrig, Storbritannien og Danmark, vil facilitere en træning hver onsdag morgen fra kl. 06:30-07:30.

Fokus vil være på at udvikle powerskating og tekniske færdigheder.

Træningen er åben for alle, der er motiveret for udvikling og er tilknyttet årgangene U10 til Ny Liga (også for U12/18 ) på alle tekniske niveauer. Tilbuddet er også tilgængeligt for spillere, der ikke er medlem af Herlev Ishockey Klub.

Det eneste, du skal gøre, er at møde op kl. 06:15, tage dit udstyr på og være klar på is kl. 06:30. Første morgentræning finder sted onsdag den 13. september 2023.

Priser

• 100 DKK pr. session

• 300 DKK for 4 sessioner

Betaling sker via mobilepay på 20306486 før træning.

Alternativt kontant betaling direkte til træneren.

Vel mødt! 🥅🏒😁

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her