Minibold (U4) - Håndbold for de mindste

Freja HK
30. sep. 2022

Det er langt om længe lykkes os at skaffe et hold trænere, så det tidligere Familiehåndbold igen kan etableres. Det genopstår som Minibold (U4) og vil foregå onsdage 16:45-17:30 i Bellahøj Hal 1. Der vil være mulighed for at komme og lege i hallen fra 16:30. 

Minibold (U4) kommer til at være 'leg med bold'. Der vil være nogle øvelser; hoppe, løbe, kaste, for de største miniboldspillere, mens en del af banen blot vil være til fri leg. U6/U7-holdet træner samtidig, så den ene ende vil være for 5-årige og opefter, mens den anden ende vil være for de 2-4-årige. Har man mindre børn end 2 år er de selvfølgelig også velkomne til at komme og lege. 

Facebook-siden Minibold (U4) - Freja HK er nu oprettet og I kan fremsøge den og anmode om medlemskab, hvis I er interesserede. Tilmeldingssiden her på siden er endnu ikke åben, så duk op et par gange og se om det er noget for jer og jeres børn. 

Prisen for Minibold vil være 200 kroner i kvartalet og der vil være mulighed for at tilkøbe en lille rød Freja-trøje med navn bagpå. Mere info om dette kommer. 

Vi håber I vil tage godt imod Minibolds opståen og så håber vi på at se en masse dejlige børn i hallen om onsdagen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner