Player_slider

Klubnyheder

Mikkel Vejlby er årets ildsjæl 2021
Helsingør Volleyball Klub - 18. maj. 2021

Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi har fået kåret Helsingør Volleyball klubs træner for divisionsdamerne, Mikkel Vejlby, som årets ildsjæl 2021 af Volleyball Danmark.

Mikkel Vejlbys trænerkarriere startede for ca. 45 år siden i Birkerød og forsatte senere i mange år Helsingør KFUM Volleyball, som vi hed dengang.

Senere var Mikkel til et ungdomsstævnestævne med bl.a. Grøndal EV og fornemmede at han kunne være med til at gøre en forskel sammen med de andre trænere fra Grøndal. Mikkel tilbød sin assistance og har de sidste 25 år fungeret som en højt værdsat træner i Grøndal EV, hvor Helsingørs nuværende formand i øvrigt spillede i en årrække.

Da Helsingør Volleyball Klub for godt 4 år siden udvidede klubben med flere hold, så tilbød Mikkel sin hjælp til sin gamle klub og har trænet både dame-, herre- og mixhold. Og som det ikke var nok, så meldte Mikkel sig også på banen som kidstræner i Espergærde Volley, da de startede op for to år siden.

I sine mange år som træner, har han blandt andet været med til at finde og udvikle børn fra hjem med mindre stærk foreningstradition. Hvor nogle trænere måske har frygtet, at det skulle blive op-ad-bakke, så har Mikkel spottet potentiale og udfordret de unge til træning.

De 3 klubber Grøndal EV, Espergærde Volley og Helsingør Volleyball Klub indstillede i fællesskab Mikkel til prisen for Årets Ildsjæl 2021, hvilket blot viser hvor vellidt Mikkel er overalt.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1166000 andre og opret dig hos Holdsport