Mere lys på AB's parkeringsplads

Akademisk Boldklub
12. maj. 2022

Der har i lang tid været et stort ønske om at få mere lys på parkeringspladsen tilknyttet AB's adresse; Skovdiget 1, 2880 Bagsværd.

Gladsaxe Kommune har færdiggjort anlægsprojektet, og har samtidig etableret lys langs den sti der er ved cykelparkeringen, hvor der også er en trappe ned til fortovet langs Skovdiget.

I eftermiddags- og aftentimerne er der meget trafik, da både medlemmer og gæster færdes på parkeringspladsen, som følge af de mange aktiviteter på anlægget. Derfor er det rent sikkerhedsmæssigt også vigtigt, at trafikanterne kan orientere sig på området, hvor især gående og cyklister kan være udsatte. Særligt i vintermånederne hvor mørket hurtigt falder på, så har der været udfordringer med hidtil kun 3 lygtepæle på området. Det har kunne skabe utryghed, og potentielt farlige situationer.

Vi er derfor også utroligt glade for at 3 nu er blevet til i alt 9 lygtepæle, som sikrer et hævet sikkerhedsniveau, med mere tryghed og bedre overblik for de mange medlemmer og gæster, som færdes på området hver eneste dag. Det giver en bedre mulighed for at orientere sig, og sikrer derfor også en markant bedre færdsel på parkeringspladsen som helhed.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner