MCM dominerer sæsonåbning

Mårslet Cykel Motion
19. mar. 2024

Lørdag formiddag sluttede en lang og kold vinter med et brag af en sæsonåbner i Odder, da det fuldstændig udsolgte Spring Classic GRVL løb af stablen. MCM viste tænder med to mand i top 10.

Kjeld var kald ind som reserve kun et par dage i forvejen og stod knivskarpt som altid. Rasmus satsede på, at Zwift i de sene aftentimerne havde lagt en tilstrækkelig bund. 

En kold og kraftig vind blæste fra vest, men solen tittede også frem og skabte optimale, men krævende,  betingelser på grusvejene omkring Odder. 

Startboksen var fuld af ryttere, der havde holdt træningen ved lige over vinteren, men MCM-duoen satsede på at dø med skoene på og placerede sig forrest i første startgruppe på de 75 km. 

Efter en hård start, adskillige voldsomme accelerationer, lidt navigationsudfordringer i frontgruppen og en hel masse blæst lige ind på næsen, kunne klubbens udsendte gøre status på dagen. To mand i top 10. 

Rasmus har søgt ly i en varm sofa, mens Kjeld er ved at forberede sig til i morgen, hvor han igen skal vise Østjyllands flotteste cykeltrøje frem. Denne gang på MTB i Silkeborg. Vi hepper!

Det er sjovt at køre cykelløb - kom med!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner