Lars Eller Legat - ansøgning sæson 2024-2025

Rødovre Ishockey Klub
14. jul. 2023

Kære Ansøger

 

Lars Eller Legatet blev oprettet i forbindelse med Lars Ellers historiske bedrift da han i 2018 sammen med Washington Capitals og som den første dansker vandt Stanley Cup-trofæet.

 

Stanley Cup-sejren med Washington Capitals gør Lars Eller til den første dansker, der vinder en af de fire store holdsport i Nordamerika. En triumf der blev grundlagt i 2007, da Lars Eller som den første dansker nogensinde blev drafted i første runde.

 

Lars Eller ønsker, at Stanley Cup-sejren bruges til at løfte interessen for dansk ishockey. For særligt at styrke interessen for ishockey oprettes Lars Eller Legatet.

 

Lars Eller Legatets formål er, at støtte børn og unges muligheder for at spille ishockey. Ansøgere skal være under 18 år og medlem af Rødovre Skøjte og Ishockey Klub. Der kan ansøges om støtte til indkøb eller leje af ishockeyudstyr, deltagelse i holdrejser og op til halvdelen af det årlige klubkontingent.

 

Personer der bliver betalt for at være sportsudøvere kan ikke opnå støtte fra legatet. Ansøgning skal fremsendes af enkeltpersoner eller for denne forældre eller af Rødovre Skøjte og Ishockey Klub. Der kan maksimalt ansøges om 3.000 kr. pr. person.

 

Sidste frist for ansøgning er 1. august 2024.

 

Vi ser frem din ansøgning.

 

Bedste hilsener

Bestyrelsen for Lars Eller Legatet 

Du finder ansøgningsskemaet   >> HER <<, som skal sendes til bjorneboe@rsik-ishockey.dk

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner