Landsholdeudtagelse, På U18 er Herlev den klub med flest spiller udtaget.

Herlev Ishockey Klub
1. apr. 2022

I Herlev udvikler vi Elite spiller, men vi udvikler også landsholdsspiller, på U18 landsholdet er vi den enkel klub der har flest spiller med. 

Stort tillykke med udtagelsen til Victor Gade, Tiago Axel Sanchez Vinterberg, Oliver Marklund, Mathias Ingemann Larsen og Karl Soneff. U18-herrelandsholdet er indkaldt til landsholdssamling i Slovakiet 3.-18. april. Her er der først træningssamling i Bratislava, inden der spilles VM-IA 11.-17. april i Piestany. 

Udtagelse er i tråd med, at vi tidligere har været tydelige omkring, at vi ønsker at styrke vores træningsmiljø, og vi har ambitioner om at være den mest attraktive klub på Sjælland, når det gælder talentudvikling.

U16-landsholdet samles til femnationersturnering i Italien, her er følgende Herlev spiller udtaget. Johan Carlslund Nyholt og Tobias Vogelius Andersen.

Og til sidst på U15-Breddesamling, som finder sted i Esbjerg 8. til 10. april 2022 er følgende Herlev spiller udtaget. Gustav Jønsson, Tobias Pihlmann, Frederik Nilsson, Mateus S. Vinterberg, Alexander Vede, Casper Weikop, Marius Larsen, Rasmus Gade, Filip Marklund

Vi ser frem til at følge jer alle, i på de enkle landshold. Gør klubben ære og kæmp for sejren.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner