Kort martshilsen fra klubchefen

Falcon Basketball Klub
13. apr. 2023

Nu nærmer vi os april måned og påsken, hvilket betyder en hel masse aktivitet i klubben. Stævner, slutspil og amerikansk besøg er bare nogle af tingene. Følg med på vores Instagram @falconfrb, hvor vi vil prøve at gøre opmærksom på det hele.

Merchandise shoppen
Påsken står lige for døren, og det betyder at rigtig mange hold, skal til stævner. Vi har blandt andet hold, der skal til Aarhus basketball festival, Berlin påskecup og Scania Cup.
Skal man nå at have noget med fra vores shop, så er det sidst chance i denne uge!
Vi holder åbnet som normalt i dag fra 17:30-19:00, og derudover holder vi ekstra åbent på torsdag fra 15:30-17:30. Shoppen er lokaliseret i vores klublokale på 1. sal i Bülowsvejhallen.
Se udvalget i shoppen her: https://www.falconshop.dk/shop...
Shoppen holder påskelukket den 3. og 10. april.

U17 Finale 4
Den 15.-16. april skal det danske mesterskab for U17 drenge og piger afgøres på hjemmebane i Bülowsvejhallen.
Lørdag den 15. april spilles de fire semifinaler fra kl. 11.00 og søndag den 16. april skal medaljerne fordeles i to bronzekampe og to finaler, hvor første kamp starter kl. 10.00.
Vi har både et drenge- og et pigehold repræsenteret blandt de fire bedste hold, så sæt kryds i kalenderen og kom i hallen og hep på jeres klubkammerater.

Scania Cup

I påsken er der Scania Cup, som er det uofficielle nordiske mesterskab for klubhold. Der kommer klubhold fra hele norden til det prestigefulde stævne i Södertälje, Sverige. Falcon har i år hele 10 hold med til stævnet. I og alle andre hold der skal ud at repræsentere Falcon i påsken ønskes en rigtig god tur samt held og lykke.

Du ønskes en rigtig god påske.

Venlig hilsen
Astrid

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her