Player_slider

Klubnyheder

Kom og træn atletik - alle kan være med og det er aldrig for sent!
Helsingør IF Atletik - 2. aug. 2021

Kom og træn atletik sammen med os! 


I Helsingør Atletik er der plads til alle og vi har hold til alle aldre og ambitions niveauer.


Atletikkens grundtræning er med til at gøre dig stærk, spændstig. hurtig og udholdende. Vi træner efter det aldersrelatede træningskoncept, hvor der tages hensyn til børn og unges udvikling og fastholdelse af glæden ved at dyrke idræt. Atletik træning er et godt supplement til andre sportsgrene og du kan sagtens dyrke atletik samtidig med andre sportsgrene.


Vi har rigtigt gode forhold, med et velholdt stadion ved Rønnebær Alle skolen, eget styrketræningslokale i vores klubhus samt indendørs træningsmuligheder i Snekkersten Hallen, som vi benytter i vinterhalvåret.


For de konkurrencemindede er der mulighed for at deltage i stævner både i sommer og vinter sæsonen. Her arrangerer vi selv flere stævner i Helsingør, men vi tager også afsted til både store og små stævner i Danmark og Sverige.


Vores hold er inddelt efter alder og drenge/piger træner sammen. For unge under 14 år trænes der bredt med fokus på at komme rundt i alle atletikkens discipliner. For de ældre atleter er der fortsat mulighed for at træne bredt, samtidig med at der tilbydes special træning indenfor løb, spring og kast. 


Se vores træningstider i kalenderen og mød op på stadion og prøv at være

med. Du er altid velkommen til at kontakte trænerne direkte eller skrive til klubben på post@hif-atletik.dk


Det er aldrig for sent at starte til atletik, og nogle af Danmarks deltagere ved OL har vist at man sagtens kan starte som teenager og gøre sig gældende på den store scene. Som eksempel kan nævnes Sara Slott der startede som 14-årig, Kojo Musah var 19 og Anna Emilie Møller var 16 år da hun skiftede basketball ud med løb. 

Og i den høje ende af skalaen har vi Rosa Poulsen som er indehaver af flere verdensrekorder for masters atleter 90 - 94 år. Rosa dyrkede sporten som ung og genoptog atletik som 61-årig - og er "still going strong". Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.238.000 andre og opret dig hos Holdsport