Kom og gør din indflydelse gældende - Generalforsamling onsdag d. 24/5

Middelfart Håndboldklub
23. maj. 2023

(Arkivbillede - "Corona generalforsamling" i 2021)

I morgen afholder vi ordinær generalforsamling, og tillader os at håbe at se mange af jer....

Du kan roligt møde op uden at være bange for at blive presset ind i bestyrelsen - vi har nemlig fået tilsagn fra nogle ildsjæle som vi har selv har prikket på skulderen til at stille op til bestyrelsen - men hvis du gerne vil gøre en forskel, eller gøre din indflydelse gældende, kan vi sagtens bruge et par stykker mere.

Vi har en rigtigt sund økonomi, og vi har besluttet os for at det er vigtigt at pengene "kommer ud og arbejde" - Vi vil især gerne rekruttere flere medlemmer (også gerne på seniorsiden), skabe gode oplevelser, og fortsætte med at prioritere at uddanne unge trænere og ledere,

Mød op i klublokalet kl. 1900 hvis du gerne vil høre hvordan årsregnskabet og økonomien generelt ser ud, hvordan vi ser på den kommende sæson, eller bare vil være med til at skabe endnu bedre rammer om et godt foreningsliv, har gode ideer eller måske gerne vil påvirke beslutningerne. Der kan helt sikkert også finde mange andre grunde.

Vi giver f.eks. en tår at drikke...

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her