Kom med på rejsen i Aarup BK Håndbold - Bestyrelsesmedlemmer søges

Aarup BK Håndbold
18. jan. 2023

Kom med på rejsen i Aarup BK Håndbold
Kristian Jensen og Bjarne Petersen har efter års tro tjeneste valgt at udtræde af bestyrelsen og forretningsudvalget i Aarup BK Håndbold ved næste generalforsamling. Den resterende bestyrelse er derfor nu gået i gang med at lede efter personer, som har lyst til at komme med på rejsen og tage hul på et nyt kapitel i klubbens udvikling.


Hvad går bestyrelsesarbejdet ud på?
Vi har bl.a. det overordnede ansvar for klubbens økonomi, intern og ekstern kommunikation, arrangering af begivenheder, samt en håndfuld administrative opgaver. I håndboldklubben har vi desuden også et forretningsudvalg, som består af 3 personer, der sammen varetager de opgaver, som normalt ville tilfalde en formand.
Herudover repræsenterer vi håndboldklubben overfor halbestyrelsen i Aarup Fritidscenter, hovedbestyrelse i Aarup BK, samt Assens Kommune, DGI og DHF.


Vi mødes én gang hver måned til et bestyrelsesmøde, a’ ca. 3 timer, hvor vi får vendt situationen i klubben, forholder os til årsplanen for foreningen, sørger for at børne- og ungdomshold kommer afsted til stævner, og i al almindelighed har et åbent forum for hvordan vi sammen kan løfte klubben fremad, med udgangspunkt i værdier som fællesskab, leg og læring.


Så er du personen, som bare må sætte dit fingeraftryk på den udvikling som klubben er i? Og kan du samtidig se dig selv i en bestyrelse, hvor der stadig er plads til hygge og latter på bestyrelsesmøderne, og du selv bestemmer hvor meget du ønsker at involvere dig i de ansvarsområder og opgaver som vi har, så tag fat i én af os. Vi skal dog ikke lægge skjul på, at vi som udgangspunkt er en arbejdende bestyrelse, hvor vi ikke er bange for at smøge ærmerne op.  


For at få en uforpligtende fornemmelse af bestyrelsesarbejdet, har du muligheden for at deltage i den første halve times tid på næste bestyrelsesmøde, som afholdes 6/2 kl. 18:30.


Har du behov for uddybende spørgsmål, eller lyst til at være med på næste bestyrelsesmøde, kan du tage fat i én af de nuværende bestyrelsesmedlemmer. Du finder vores kontaktinformationer her: https://haandbold.aarupboldklub.dk/klub/aarup-bk-handbold/sider/bestyrelse

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner