Kom med i BIOGRAFEN 🎭

DANSESALEN Frederiksberg
17. sep. 2022

Svanesøen 30. april 2023

Viktoria Teatret viser Svanesøen søndag 30. april - husk at se den skønne forestilling og støt op om vores lokale biograf. 

Kontakt vores biograf-koordinator Vibeke von Gersdorff, hvis du har spørgsmål (login og find kontaktoplysninger).


Så er der dømt JULEBALLET! 

Balletten "Nøddeknækkeren" vises i Victoria Teatret (biografen i Sorø) søndag 11. december kl. 15 2022. Alle børn, der tilmeldes arrangementet via kalenderen på Holdsport, får en slikpose med i biografsalen 🍭 *)

Denne forestilling er en familievenlig udgave fra Wiener Staatsoper (fra december 2019) med koreografi af den verdenskendte (nu afdøde) balletstjerne Rudolf Nurejev.

Kom og se de flotte kostumer, officersuniformer og store kjoler fra det 19. århundrede. Soldaterne er talrige, og der er husarer til hest. Særligt charmerende er alle børnene - der er snesevis af dem i balsalsscenen. At se så mange andre børn på scenen vil sikkert glæde ethvert balletbarn. "Nøddeknækkeren" er lige så meget en oplevelse for børn, som for voksne.

Billetter til forestillingen købes i biografen.

TILMELD/AFMELD via kalenderen på Holdsport.dk (kræver login). NB. Der er åbnet for gæstetilmelding, dvs. de tilmeldte kan også invitere gæster. 

Efterfølgende drikker vi en kop kaffe/kakao sammen, hvis der er stemning for det.

*) Hvis dit medfølgende barn ikke er oprettet på holdsport, så send mig en besked på 23248612, så vi kan sørge for ekstra slikposer.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her