Klubtur - Cykeluge 2024

Cykelglæden
29. dec. 2023

Hygge - socialt samvær - og god motion. Cykelglæden tager på tur i uge 25 - fra mandag den 17. juni til lørdag den 22. juni 2024. Turen går til Paarup Kro ml. Silkeborg og Herning. Prisen bliver ca. 575/pr døgn incl indkvartering i 2 m/k værelser - 2 retters menu, morgenmad og med mulighed for at smøre en madpakke.

Poul Haugaard - er i fuld gang med ruteplanlægningen - med dagsture på omkring 150 km og med et hastigheds gennensnit  på 25/27 km/t.

Så der skal trænes - med spinning ell. udendørs vintertræning og når foråret kommer med landevejs cykling, hvor vi kører de sædvanlige ture tirsdag - torsdag og bygger op med længere ture i weekenden.

Alle der har lyst kan deltage i træningen - der som alle øvrige aktiviteter - slås op på Holdsport. Når vi kommer tætttere på uge 25 - kommer der nærmere om tilmelding til selve turen.

Da vi dagligt kører ud fra samme sted - har du også mulighed for at være med nogle af dagene, hvis du ikke har mulighed for at deltage hele ugen.

Det er godt at have et mål med træningen - og er du frisk på udfordringer - så er det bare om at være med.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner