Klubmestre hædret

Næstved Roklub
23. feb. 2024

Marianne får en velfortjent guldåre for at have roet over 1700 km i 2023Onsdag den 21. februar blev der afholdt generalforsamling i Næstved Roklub. Beretningerne blev præsenteret, og der blev stillet spørgsmål til udvalgsformændene i Bestyrelsen. Regnskabet blev godkendt, så er er klar til at fortsætte arbejdet i bestyrelsen det kommende år. 

Formanden takkede GNR (Gamle Næstved Roere) for støtten på 30.000 kr. til indkøb af to nye roergometre, og et nyt skiergometer. som allerede er taget i brug i træningslokalet. 

Vi er også meget taknemmelige for de mange donationer vi har modtaget fra forskellige fonde og ikke mindst Næstved Kommune, som har muliggjort at vi nu står med virkelig dejlige faciliteter i damernes omklædningsrum og i vores udvidelse af træningslokalet. Nu har vi faciliteterne  og rammerne i orden - nu skal vi bare have nogle flere medlemmer, sagde formanden i sin beretning. 

Bestyrelsen havde stillet forslag om vedtægtsændringer, så det kommer til at fremgå, at vi er almennyttige. Forslaget blev vedtaget af forsamlingen. 

Under eventuelt blev guldårer og præmier til klubmestrene uddelt. I år var der præmier til klubmestre både for 2022 og 2023. Denne gang var det kaffekrus der blev præminen De har den fordel at de aldrig bliver for små. 

Marianne Gullestrup fik overrakt en guldnål for have roet over 1700 kilometer i sæson 2023. Det var en virkelig flot bedrift, og det var en tydelig stolt modtager af guldåren. 

Bestyrelsen fik et nyt medlem i  Lars Kaptain, som er blevet sekretær efter Knud Jensen, som har beklædt posten i flere år. Bestyrelsen takker Knud for  sit store arbejde og vi glæder os til samarbejdet med Lars

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner