Klubmesterskaber Ungdom 2024

Lillerød Badminton Klub
6. maj. 2024

Tilmelding til LB klubmesterskaber 2024

Klubmesterskaberne er for alle ungdomsspillere i Lillerød Badmintonklub og afholdes fra mandag d. 27. maj til fredag d. 31. maj 2024 i tidsrummet kl. 15.30-18.30 i Lillerødhallen. Arrangementet afsluttes fredag d. 31. med finaler fra kl. 15.30 og præmieoverrækkelse for børn og forældre fra kl. 19 i cafeteriet i Lillerødhallen. Spisning fra kl. 18.00.

 

Ved tilmelding deltager man automatisk i single og en blandet double/mix række. Vi sørger for at sammensætte double/ mix parrene. Alle kan være med, da vi selvfølgelig laver puljer efter alder og niveau. Begynder-, udvikler- og talenthold spiller mandag til torsdag med finaler i alle rækker fredag. Der vil derfor ikke være normal træning i den uge. Programmet bliver sendt ud ugen før, så hold øje med, hvornår du skal spille. 

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 10. maj. Husk at logge ind med dit barns holdsportprofil ved tilmelding. Venligst overhold fristen, da der bliver lavet program. Tilmeld dig her.

 

Det er gratis at deltage i klubmesterskaberne og klubfesten. Ønsker man at spise med, koster det kr. 95 pr. person, som man betaler ved tilmelding. Drikkevarer udover almindelig vand købes separat på dagen. 

 

Vi har brug for din hjælp til at afvikle klubmesterskaberne i løbet af ugen. Der skal sidde forældre i hallen og notere resultater, samt kalde kampe ud. Skriv ved tilmelding, hvornår du kan hjælpe. 

 

Har du spørgsmål så skriv til sara.runesten.hansen@gmail.com.  

Vi håber at se rigtig mange af jer, og vi glæder os til en festlig uge i hallen!  

 

VH Lillerød Badmintonklub - ungdomsudvalget


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner