KLG Håndbold gentager samarbejdet med Bambusa

KLG Håndbold
26. okt. 2021

Siden 2017 har Bambusa bidraget med mere end 75 millioner kroner til børn og unge i Norden. Bambusa har ambitioner om at bidrage til, at flest mulige sportsklubber og foreninger får styrket deres økonomi.

KLG Håndbold har vi bl.a. fokus på at skabe det, vi kalder for mere end ”bare” håndbold. Vi ønsker at skabe et forpligtende fællesskab, en forening hvor der er plads til alle, og hvor forskellige aktiviteter understøtter arbejdet med værdierne Kammeratskab, Leg og Glæde. Samtidig ønsker vi at have et foreningstilbud, der rent økonomisk er tilgængeligt for alle.

 

Derfor forsøger vi aktivt at skabe indtægter på forskellige aktiviteter som f.eks. amerikansk lotteri, salg af billetter til ungdomsafslutningen samt strømpesalg m.m. Indtægterne bruges bl.a. til indkøb af bolde og andre materialer, til påskønnelse af vores uvurderlige frivillige, til fremtidige fællesskabende aktiviteter for hele børne- og ungdomsafdelingen, til et bidrag til opstarts- og afslutningsstævner for U11-U17 og meget andet.

 

Samarbejdet mellem KLG Håndbold og Bambusa giver os igen muligheden for – ved fælles hjælp blandt alle jer i hele foreningen – at skabe de ekstra indtægter på en anden måde. Alle medlemmer vil til træningerne i løbet af uge 44 eller 45 få udleveret en pose med 5 pakker lækre bambus strømper fra Bambusa. Hvert enkelt medlem skal så frem til 1. december forsøge at sælge de 5 pakker strømper til 150 kr. pr. pakke. Det kan f.eks. være, at Onkel Søren vil købe en pakke sorte strømper til eget brug, måske vil søster Maja købe en pakke hvide ankelsokker, og hvem ved om der er en ekstra adventspakke eller julegave til mor eller far?

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til mulige salgskanaler og -steder, og der medfølger uddybende informationer i den udleverede pose bl.a. omkring betaling via MobilePay og evt. returnering af ikke-solgte strømper.

 

Halvdelen af salget går direkte til KLG Håndbold, og hvis alle medlemmer sælger én pose med 5 pakker strømper, samler vi ca. 75.000 kr. ind på én gang. Vi håber, I alle vil hjælpe os med at gøre en aktiv indsats for at sælge strømperne fra Bambusa. 

Husk på at selv en lille hjælp kan være med til at gøre en stor forskel. 


Tusind tak for jeres indsats – bestyrelsen i KLG Håndbold.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner