Player_slider

Klubnyheder

KÆMPE FODBOLDFEST MED EM PÅ STORSKÆRM
FC Rudersdal - 12. maj. 2021

Kære medlem af FC Rudersdal,


I øjeblikket arbejder klubben, i samarbejde med kommunen og Søllerød Golddiggers (Amerikansk fodbold), på at lave en kæmpe fodboldfest d. 12 juni, hvor Danmark møder mod Finland i den første EM kamp. Festen er ikke blot for vor medlemmer, men for hele lokalområdet, hvorfor vi håber at kunne samle de 1500 personer, som vi maksimalt må være under de nuværende retningslinger. Vi ved, hvor svært det seneste år har været jer; ikke mindst, hvor afhængige vi alle er af et stærkt fællesskab!


Som en af de største foreninger i kommunen, har vi et stort ansvar for at skabe aktiviteter, der kan samle folk, og vi mærker virkelig også, at det er noget folk efterspørger ovenpå et år med COVID-19 og nedlukninger. 

Derfor er vi som tidligere nævnt gået sammen med kommunen og Søllerød Golddiggers om at lave en festdag, der næppe er set før i Rudersdal kommune. Vi har mange fede idéer i støbeskeen, såsom storskærmsarrangement, fællesspisning, rosé bar, konkurrencer, gamle landsholds slagsange, quiz, lotteri, ansigtsmaling og meget mere.

 

For at løfte denne enorme opgave har vi dog brug for jer!

Det vigtigste er, at alle sætter kryds i kalenderen d. 12 juni, så vi kan samles om den største idrætsbegivenhed nogensinde i Danmark. Der udsendes løbende yderlig information omkring tilmelding, program og COVID-19 retningslinjer.

 

Derudover har vi brug for frivillige, som har lyst til at bidrage med at arrangere dagen - og ikke mindst en masse frivillige, der har  lyst til at bemande en masse forskelige boder på selve dagen.

 

Ved du allerede nu, at du vil være med til at skabe rammerne for den fedeste dag, bedes du kontakte undertegnede på an@rudersdal.dk

De bedste hilsner

Anders Nim

Sportslig leder - FC Rudersdal 

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1166000 andre og opret dig hos Holdsport