🏀 Junior NBA-stævne på Grydemoseskolen – En Stor Succes! 🏀

Espergærde Basketball Klub
31. maj. 2024

Den 30. maj afholdt Espergærde Basketball Klub det store 5. klassestævne, Junior NBA, på Grydemoseskolen. Det var en fantastisk dag fyldt med spænding, energi og ikke mindst masser af god basketball. Junior NBA-stævnet er en unik mulighed for skoleelever at opleve glæden ved basketball. 

Torben Boye fra klubben har haft flere skoleforløb med klasserne før turneringen og kunne konstatere, at der blev spillet noget rigtig godt basket af alle skoler. 

Deltagende skoler:

  • Mørdrupskolen (2 hold)
  • Skolen i Bymidten (2 hold)
  • Snekkersten Skole (1 hold)
  • Espergærde Skole (1 hold)
  • Grydemoseskolen (2 hold)

Vi er stolte af alle deltagerne, som viste imponerende færdigheder og holdånd på banen. Lærerne og deltagerne udtrykte stor tilfredshed med arrangementet, og vi kan med glæde konstatere, at stævnet blev afviklet med stor succes og masser af hygge.

En særlig tak til alle lærerne, eleverne og frivillige, der gjorde dagen mulig. Vi er glade for at kunne meddele, at to hold fra henholdsvis Mørdrupskolen og Espergærde Skole er kvalificeret til finalestævnet i Roskilde den 7. juni. Vi ønsker dem held og lykke!

Espergærde Basketball Klub håber at se endnu flere hold fra flere skoler i Helsingør Kommune til næste års Junior NBA-stævne. Vi ser frem til endnu flere fantastiske oplevelser og spændende basketballkampe.

Tak for en uforglemmelig dag - og for klubbens arrangører i form af Carina og Torben! 🏀👏

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner