Jule- og nytårs hilsen 2022

Korsør/Tårnborg Håndboldklub
24. dec. 2022

Kære alle medlemmer, frivillige og sponsorer der gør en forskel i eller for Korsør/Tårnborg Håndboldklub.

Det er vildt at tænke på, at vi for blot 9 måneder siden var lukket inde i corona-tidens sidste krampetrækninger. Det føles faktisk som om, det er længere tid siden. Lige så hurtige og fantastisk dygtige klubbens frivillige var til at omstille sig til corona-begrænsninger, lige så hurtige har I været til at komme videre og genoptage det som er vores alle sammens fælles omdrejningspunkt, nemlig håndbolden. Vi har igen gang i en masse træninger, kampe og sociale aktiviteter – fremragende!

En særlig stor tak skal der også lyde til klubbens sponsorer. Igennem sæsonen afholdes der forskellige sociale arrangementer, holdene deltager i diverse stævner, ligesom de også løbende har mulighed for at købe klubtøj til særligt fordelagtige priser. De generelt lave priser som vores medlemmer oplever, er noget der særligt optager bestyrelsen i vores klub, da klubben skal være et tilbud alle har råd til at være en del af. En forudsætning for dette, er nogle gode og særdeles gavmilde sponsorer. Et stort tak skal der lyde til jer.

Slutteligt skal der lyde en stor tak til jer medlemmer. Det er jer der binder denne klub sammen. Uden jer havde vi ikke nogen forening. Det er fedt at mærke stemningen på de forskellige hold. Masser af grin og højt humør, ligesom der hos alle brænder en ild for at blive en bedre håndboldspiller. Det oplever vi både til træning og i kamp.

Solhverv er netop overstået, hvilket betyder at vi nu går mod lysere tider – og lad bare solen skinne på alle jer der gør en forskel i eller for Korsør/Tårnborg Håndboldklub. I fortjener alle solstråler, medvind og kærlige julekram.

Nyd en velfortjent julepause. Vi ses i 2023. 

Glædelig jul & godt nytår.

De bedste hilsner,

Bestyrelsen i Korsør/Tårnborg Håndboldklub

Glædelig Jul, Godt Nytår, Vær Hilset

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner