Invitation til nyt håndboldsamarbejde med AARHUS UNITED

AGF Håndbold
13. aug. 2022

Nora Persson - Aarhus United

Kære forældre og lokale virksomheder

AGF Håndbold har gennem flere år samarbejdet med kvindeligaklubben AARHUS UNITED om at skabe gode rammer om håndbolden i Aarhus med bl.a. indløb til kampe i Stadionhallen, fællesspisning, håndboldskoler og talentudvikling på u19-niveau.

Nu prøver vi at gøre endnu mere ud af det og at genstarte håndbold efter corona med et nyt tiltag, hvor vi som klub får tilknyttet en særlig 'andelsspiller' fra AARHUS UNITED, der bliver synlig i Stadionhallen og deltager i aktiviteter, vi som klub gerne vil skabe ekstra opmærksomhed om. Formålet med tiltaget er at knytte os tættere sammen og skabe en bedre økonomi - og så selvfølgelig være med til at fremme håndbold i Aarhus.

Det har vi brug for jer til, så kom og hør mere om projektet og hils på AGF Håndbolds andelsspiller, Nora Persson mandag d. 29. august kl 18-19.30 i Stadionhallen. 

Vi byder på lidt at drikke og en snack, så af hensyn til planlægningen bedes I melde jer til. Tilmelding kan ske til holdets træner eller direkte til Mikkel på mikkel@agfhaandbold.dk

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner