Information vedrørende krydsordningen

Frederikshavn Ishockey Klub
23. aug. 2023

Kære medlemmer

Der bliver løbende lagt vagter op på Holdsport under krydsordningen - og lige nu er der en del ledige vagter, hvor vi har brug for jeres hjælp.

På krydsordningen hjælper I til i klubben 6 gange i løbet af sæsonen mod at I får rabat på jeres kontingent. Husk at I selv har ansvar for at optjene vagterne - så hold gerne øje med aktiviteterne derinde og byd ind på de vagter, I kan :-)

 

Ordningen er vigtig for vores klub, og den er afgørende for, at vi kan afholde aktiviter i klubben for vores spillere og give dem en masse fede oplevelser med ishockey.

   

Mange vagter bliver også annonceret i vores facebook-gruppe “FIK - Vagter og frivilligt arbejde i FIK” - så hop gerne ind og bliv medlem af denne. Har I valgt ikke at være medlem af krydsordningen, men har lyst til at hjælpe til, må I gerne byde ind på vagterne i Facebook-gruppen. Ellers tilmelder man sig vagterne inde på Holdsport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her