Info fra bestyrelsen om byens nye håndboldfællesskab AARHUS HC

HEI Håndbold
30. maj. 2022

Kære HEI Håndbold medlemmer

 

Som vi nævnte på generalforsamlingen i marts måned, har vi i bestyrelsen i HEI Håndbold valgt at styrke vores og hele Aarhus’ muligheder for at skabe et stærkere håndboldmiljø for U19 drenge og herre senior.

 

Det betyder, at vi fra i dag indtræder i eliteoverbygningen AARHUS HC, hvor vi i første omgang samarbejder med de lokale foreninger fra VRI, Brabrand, Stavtrup og Viby, men også med en klar invitation til alle andre foreninger i Aarhus, som vil være med på denne rejse. Indhold af den pressemeddelelse, der i dag er udsendt, kan findes på www.hei-haandbold.dk sammen med denne kommentar.

 

Det er vores opfattelse, at det, med et styrket samarbejde og en øget sammenhæng mellem U 19 drenge og herresenior, vil være muligt at løfte rammerne for, hvad vi i dag kan tilbyde og opnå. Stærke kræfter i Aarhus både på økonomi og sportsligt set-up har sat sig i spidsen for dette projekt, og vi har valgt at takke ja til denne invitation.

 

Det betyder, at vi i HEI Håndbold har valgt at bidrage med vores licens til 1 div. Herre. Derfor vil det tidligere HEI 1 div. blive erstattet af AARHUS HC-navnet i 1 div. Herre.

 

Det er vigtigt at understrege, at der stadig vil være elitehåndbold (1. og 3 div. herre og 2. div. damer) i Skæringhallen til både træninger og kampe i kommende sæson. Dog vil 1 div. optræde med AARHUS HC- logo og 3 div. med det velkendte HEI-logo. Drømmen er at etablere et århusiansk tophold, der om nogle år kan spille i Kongelunden, men rejsen starter i Skæringhallen, hvor vi tager de første skridt mod det, der skal være et herrehold for hele Aarhus.

 

Efter fem år i 1 div. hvor vi med stolthed kan sige, vi har levet og overlevet, vil vi gerne bidrage til en yderligere styrkelse af elitehåndbolden i Aarhus. Vi ser frem til at støtte op om det projekt, der i dag mandag den 30. maj er orienteret om. Vi støtter op omkring den arbejdsgruppe og bestyrelse, som skal drive AARHUS HC.

 

Vores mest markante bevæggrunde for dette valg er,

 

1.     Det ER en stor opgave for HEI Håndbold på organisation og økonomi at drive 1 div. håndbold. Vi har gjort det så godt vi kunne, men må også være realistiske og konstatere, at det ofte bliver på bekostning af andre opgaver i klubben. HEI Håndbold har altid været og skal altid være et sted, hvor børn i alle aldre og på alle niveauer kan udvikle sig som spillere og som de unge mennesker, de er på vej til at blive. Dette kræver en stor indsats fra alle HEI-ledere, og det skal vi kunne give fuld fokus og må ikke skubbes i baggrunden pga. andre projekter.

 

Vi ser frem til i bestyrelsen igen at kunne stille maksimalt skarpt på denne opgave og udvikle den yderligere.

 

2.     Elitemiljøerne og talentudviklingen i dansk håndbold er i markant udvikling. Det kræver mulighed for et øget antal af træningstilbud og et økonomisk løft at være med her. Vi mener ikke, at det ligger i HEI Håndbolds dna at forfølge dette. Vi har nu engang kun de rammer, kommunen kan tilbyde, og den økonomi vi fælles skaber i vores forening. Vi vil og kan ikke skubbe til disse rammer uden, at det vil betyde en betragtelig nedgang i andre af håndboldens aktiviteter.

 

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, står vi selvfølgelig klar til at svare enten pr. mail eller på et evt. møde i Skæringhallen.

 

Vi har bestyrelsesmøde i morgen tirsdag den 31. maj, hvor vi er at finde i Skæringhallens cafeteria. Vi vil her arbejde videre på de øvrige tanker, vi orienterede om på vores generalforsamling, og ser med stor glæde frem til at sikre et endnu stærkere HEI Håndbold, der er klar til at fastholde vores primære opgave med at levere et godt håndboldtilbud til børn og unge, samt til de forhåbentligt mange medlemmer, som fortsat vil spille seniorhåndbold i HEI i de kommende år.

 

/Bestyrelsen i HEI Håndbold.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her