Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 28. september 2022 kl. 19.00

Stenløse Gymnastik
13. sep. 2022

Vi afholder den årlige generalforsamling onsdag den 28. september 2022 kl. 19.00 i mødelokale 1 på 1. sal i Stenløse Hallen.

Vi har fået nye ansigter i bestyrelsen, men kunne godt bruge et par nye ansigter mere.

Foreningen er veldrevet og består i dag af 5 bestyrelsesmedlemmer og 1 trænerrepræsentant. Vi mødes en gang om måneden (dog ikke juli) og vi bruger i gennemsnit 2-5 timers arbejde pr. måned i løbet af en sæson. Det lyder måske ikke af så meget, men det gør en kæmpe forskel for om vi har en forening eller ej. Uden frivillige kræfter, ville vores børn ikke have mulighed for at gå direkte fra skole/SFO til gymnastik. Noget som gør hverdagen lettere for mange børnefamilier.

Vi har i år haft en overgangs periode, hvor at dele af vores gamle bestyrelse, har været med sammen med den nye som består af 5 bestyrelsesmedlemmer og 1 ny trænerrepræsentant. Vi søger dog et par ekstra hænder, som har LYSTEN og VILJEN til at være med til at drive foreningen videre til glæde og gavn for medlemmerne – specielt vores børn og unge.

Lyder det som noget for dig, så skriv til vores mail.

Vi har plads til alle, så kom frisk.

Vi glæder os til at møde dig og en masse andre ved foreningens generalforsamling.

Skulle en bestyrelsespost ikke være dig, som kom stadig frisk til generalforsamlingen.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Stenløse Gymnastik

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner