Hyggeligt Begynderstævne i Slangerup

HGI Bordtennis
12. mar. 2023

I weekenden var det klubbens nye ungdomsspilleres tur til at opleve hvordan det er, at tage udenbys for at spille kampe. 
 
Hillerød GI Bordtennisklub havde 3 nye ungdomsspillere med, da sæsonens næstsidste Begynderstævne blev afholdt i fine rammer hos Slangerup Bordtennisklub lørdag den 11. marts.  
 
Tobias Jun Peng Tan, Villum Birk Bjerregaard og Tobias Filsøgaard gav den gas og havde nogle hyggelige timer, hvor de alle blev klogere på hvad der kræves for at spille kampe, og kunne tage vigtig viden med hjem til træningslokalet. Desværre var Jacob Hansen blevet syg, men vi håber at se ham sammen med en masse andre af klubbens nybegyndere til sidste stævne i maj (se nedenfor). 
 
Alle tre spillere modtog en velfortjent medalje for deres deltagelse. 

Tobias modtager sin fine medalje af stævneleder Margit Berthelsen, Slangerup BTK


 
SE FLERE BILLEDER FRA BEGYNDERSTÆVNE 3 I SLANGERUP 
 
Hele 27 spillere fra 8 klubber deltog i det meget velgennemførte stævne, stor ros til Slangerup BTK for afholdelsen. 

Stævnet startede med fælles info for forældre og spillere, hvorefter trænerne opstartede fælles opvarmning for spillerne. 
 
Deltagerne blev delt op i 4 puljer hvor de hyggede sig med alle mod alle kampe, og efter frokost blev der dannet nye puljer til en afsluttende runde, inden den fælles afslutning og medaljeuddeling. 
"BordtennisErSjovt
 

Begynderstævnets første kamp blev et indbyrdes opgør mellem Villum og Tobias


SÆSONENS SIDSTE BEGYNDERSTÆVNE: 
Runde 4: 13/05 kl. 10.00 i Farum Arena, Hal 5, Farum 
TILMELD DIG HER
 
TILMELDING og PRIS (det’ GRATIS) 
Vil du med til sidste runde, og det håber vi meget at du vil, så bedes du gå ind i Holdsport kalendereventen under ovennævnte relevante dato, og klikke ‘TILMELD’. Er du forhindret klikker du naturligvis ‘AFMELD’. 
Har du betalt dit kontingent er det GRATIS for dig at deltage, og at få en spillerlicens, når du er medlem af Hillerød GI Bordtennisklub (normalpris pr. stævne pr. spiller er 30,- kr.+ licens). 
 
BEGYNDERSTÆVNER koncept og målgruppe:  
Stævnerne henvender sig primært til helt nye spillere i klubberne op til 12-års alderen.  
Ofte vil disse stævner være den første bordtennisoplevelse, som spillerne har, uden for klubregi. Derfor skal flest muligt tage hjem fra stævnet med en god oplevelse i bagagen, og forhåbentlig bringe både motivation og inspiration til den daglige træning i klubberne.  
Det er samtidigt det første step på vejen frem mod, at man som ny spiller skal kunne deltage i både Ungdomsstævner, Holdturnering og Klubstævner, når man føler sig klar.  
Der spilles kampe bedst af to sæt uden registrering af rating.  
 
BORDTENNISLEJR I PÅSKEFERIEN 
Alle Begynderstævne spillere, og i øvrigt også alle klubbens øvrige spillere, fra nybegyndere til elite, er inviteret til bordtennislejr i Påskeferien -LÆS MERE HER. 
 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her