Holdtræninger i 2024

AK Gotha
29. dec. 2023

Hej Alle,

I det nye år vil vi ændre på formatet for træning, således at vi tilbyder faste tidspunkter med fast træner. Dette gør vi i et forsøg på at sikre mere struktur i klubbens træninger, samt tydeligere forventningsafstemning med klubbens medlemmer og trænere.

Der vil være åbent for egen træning alle dage og tidsrum, men ønsker man coaching af en træner, skal man fremover tilmelde sig dagens hold senest 1 time inden holdstart.

Er der ingen tilmeldte ved fristens udløb, står det dagens træner frit for at prioritere egen træning eller bare bulke op derhjemme.

Trænerne vil oprette hold på holdsport.dk og I tilmelder jer holdene via appen. Vi starter den nye tilgang mandag d. 8/1.

Mandag  17-18 v. Lars

Tirsdag    17-18 v. Emilie

Onsdag   17-18 v. Lucas

Torsdag   17-18 v. Lars (Gordon & Jakob v. Behov)

Fredag     16-17  v. Lucas

Lørdag     10-11:30 v. Christoffer & Jakob

Lucas har lavet et 3-dages program som man kan følge i ugedagene, men lørdag træner de tilmeldte efter fælles program.

Platformen holdsport.dk er ny for os alle, så ræk endeligt ud til en træner, hvis der er problemer med tilmelding eller lignende.

Vi håber I vil tage godt imod dette initiativ og al feedback er kærkommen. Vi samler op og evaluerer behovet for ændringer slut februar/marts.

Bh
Emilie, Lars, Lucas, Christoffer og Jakob

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner