Holdsamarbejde giver oprykning til Serie 1

Gentofte Vangede Håndboldklub
30. sep. 2023

Læs hvad AB, og cheftræner Alexander Wargin fra GVH, har at sige om det succesfulde dame senior hold. 

AB og Gentofte-Vangede har i nu 2 sæsoner haft et formelt samarbejde omkring klubbernes dame senior hold. Når man indleder sådan et samarbejde, så er det vigtigt at skabe en sammentømret enhed, og skabe et godt miljø, hvor man ikke blot står med to lejre i truppen. Dét har cheftræner Alexander Wargin været med til at skabe, og pt. er der masser af gå-på-mod til træning, som også har resulteret i sportslig succes, da holdet netop er rykket op i Serie 1 efter en sæson hvor det blot er blevet til to nederlag.

 

Alexander sætter her ord på sæsonen, og succesen med at skabe et holdsamarbejde som begge klubber nyder stor gavn af.

- Både AB og GVH stod for to sæsoner siden med 7-8 spillere på hver deres Dame Senior hold, og derfor var det oplagt at vi prøvede at stable noget på benene. Det var nærmest en nødvendighed at tænke ud af boksen, og nu har vi fået et holdsamarbejde, hvor vi træner tirsdag i Gentofte og torsdag i Bagsværd.

 

- Idéen blev taget godt imod af spillerne på begge hold, og selvom vi skulle bruge første sæson på at spille os ordentligt sammen, så har det nu båret frugt og vi har virkelig set hvordan tingene er gået op i en højere enhed. Spillernes alder er alt fra 20 år til 45 år, men det fungerer super godt og alle bidrager til en god stemning, og sammenholdet er fantastisk. Der er ikke en ’os’ og ’dem’ tankegang, men virkelig et fælles mål om at lykkes som en enhed.

 

- Vi har ambitioner i Serie 1, men ved også at det bliver svært. Det handler om at fokusere på os selv, og holdets udvikling. Der er stor opbakning til projektet, og vi planlægger også et opstartsstævne i Vejle til september. Det deltog vi også i sidste år, hvor vi blev nummer to, og jeg er sikker på at det var med til at ryste alle sammen, og skabe grobund for denne sæsons sportslige succes, slutter cheftræneren.

 

Der skal lyde et stort tillykke med oprykningen til AB-GVH! Vi glæder os til at følge med i den kommende sæson.

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her