Holbæk/Jernløse holdfællesskab ophører

Jernløse Håndbold
7. mar. 2023

Efter 4 sæsoner med holdfællesskab er bestyrelsen for Holbæk Håndboldklub og bestyrelsen for Jernløse Håndbold blevet enige om at afslutte holdfællesskabet.

Holbæk Håndboldklub fortsætter holdfællesskabet med Stenhus Håndbold College.

Situationen er at de fleste medlemmer er med tilhørsforhold i Holbæk Håndboldklub, og deraf følger en bekymring fra Jernløse Håndbold om at miste en lokal forankring af især ungdomsholdene, og det er denne udvikling Jernløse Håndbold gerne vil gøre en ekstraordinær indsats for at forhindre.

De fleste foreninger ved også hvor svært det er at tiltrække tilstrækkelige med frivillige og når man som vi har et holdfællesskab og hver sin moderklub, med hver sine bestyrelser, så er det også mere administrativt tungt at deltage i sådan et samarbejde, hvor det er hensigten at parterne bidrager ligeværdigt.

Bestyrelserne for Holbæk Håndboldklub og Jernløse Håndbold er af disse årsager blevet enige om at holdfællesskabet ophører ved afslutningen af denne sæson.

I aftalen om holdfællesskabet er det bestemt at ved ophør er det Holbæk Håndboldklub overtager det bedst placeret kvindeseniorhold, som ved indgåelse af aftalen – og som nu, spiller i 3. division: Jernløse Håndbold overtager det næstbedste placeret hold, som ved indgåelse af aftalen, og som nu, spiller i kvalifikationsrækken. I aftalen er det ligeledes bestemt at Holbæk Håndboldklub overtager 3. holdet, mens Jernløse Håndbold overtager 4. holdet.

For ungdomsspillerne, så fortsætter de med at spille hvor de måtte ønske det.

Herresenior blev ikke omfattet af holdfællesskabet, og Holbæk Håndboldklubs herrehold er i dag allerede drevet i regi af Holbæk Håndboldklub. Det samme gælder for Lykkeligaafdelingen. For resterende del af denne sæson fortsætter alle aktiviteter uændret.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til nedenstående.

På vegne af bestyrelsen i håndboldfællesskabet Holbæk/Jernløse/Stenhus og bestyrelserne i Holbæk Håndboldklub og Jernløse Håndbold.

Henrik Andersen & Karina H. Pedersen Telefon 20311949 Telefon 27213700

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her