Hjælp de nye roere på vandet

Næstved Roklub
25. maj. 2024

Torsdag den 23. maj bød vi Næstved Roklubs fem nye roere velkommen i klubben. Først med en rotur på vandet, hvor mange "gamle" medlemmer var med på afslutningsturen. Faktisk var hele 17 roere på vandet. 

Efter en god tur på fjorden bød Steen velkommen med en forfriskning og en tale, hvor han fortalte om klubbens lange historie, og om det fællesskab man bliver en del af når man er blevet roer. Både fællesskabet i Næstved Roklub, men også det fællesskab vi har med andre danske roklubber, og at man altid kan finde en roklub et sted i verden, og komme med ud og ro, hvis man fortæller man er roer. 

Efterfølgende fortalte Morten om de mange tilbud om roning vi har, og opfordrede til at betragte Holdsport appen som sin bedste ro-makker, man altid har lige ved hånden. 

Hjælp de nye på vandet

I bestyrelsen har vi et meget stort ønske om at vi tager godt imod vores nye medlemmer, så de bliver hos os. Det kræver en indsats fra alle garvede roere at tage godt imod de nye. Derfor opfordrer vi meget til at tilmelde jer til de ture der er slået op, for de nye er afhængig af en styrmand for at kunne komme ud. 

Møder du en person du ikke har set før i bådhallen i omklædningsrummet, så hils på hende, så hun føler hun er en del af fællesskabet.  Det i virkeligheden så lidt der skal til, hvis alle bare gør en lille indsats og er åbne og imødekommende. 

I Næstved Roklub har vi frigivet 5 nye roere - sørg for at få dem med ud og ro

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner