Hillerød bordtennis herrer vandt hjemme over København

HGI Bordtennis
7. okt. 2022

Hillerød bordtennis herrer vandt hjemme over København

Årets første hjemmekamp blev til en flot sejr på 5-1 over København.

Det var en medlevende publikum, som så Daniel Simonsen slå den afgørende bold ind i 5 og afgørende sæt imod en eller velspillende Sune Bjørn Larsen.

Der var debut på holdet til både Hugo Törngren og Jesper Møller, som sammen med Daniels Simonsen og Peter Svenningsen udgjorde holdet.

Hugo Törngren blev kampens spiller og vandt begge sine parkryds over hhv. Sune Larsen og Carsten Egeholt.

Jesper Møller, er med sit seværdige spil lidt af en publikums darling, men måtte i en yderst tæt kamp se sig slået med 9-11 i femte sæt til Allan Nielsen.

Efter lidt start vanskeligheder vandt Peter Svenningsen sikkert 3-1 over Andreas Bak.

Daniel Simonsen er fortsat ubesejret i landets bedste række og med sine to sejre i dag, har han nu 5 sejre ud af 5 mulige. Men det holdt hårdt. Han fik al den opbakning han skulle have og vandt i 5 sæt over både Sune Larsen  og Carsten Egeholt.

Hillerød har nu 5 point for 3 kampe og 1. målsætning om at komme i slutspil ser lys ud.

Formand Thomas Hjermind Jensen: 

”Dejlig med en sejr, men ligeså meget den gode stemning vi havde i hallen. Føtex Hillerød sponserede gratis øl/vand og fri entre, så stor tak skal lyde til dem.

Selvom vi har rækkens yngste hold er det nogle unge drenge som tror på sig selv og sætter målsætningen højt. Vores hold står stadigvæk og mangler en trøje sponsor, så hvis nogle kunne tænke sig at udnytte den mulighed for PR og være med på rejsen, så kan målsætningen måske sættes op til medaljer ?  ”

Næste hjemmekamp er søndag den 13. november imod B75, men inden skal Hillerød en tur til Hørning den 29 oktober.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner