Herrernes trænerteam forlænger til 2025

FIF Håndbold
16. feb. 2024

Der bliver kontinuitet på trænerbænken hos FIFs 1. divisionshold endnu en sæson, efter trænerteamet bestående af Nicolaj Jensen og Andreas Mortensen begge har forlænget sine aftaler til sommeren 2025. 

Når den nye sæson starter, bliver det endnu engang med to velkendte ansigter i Frederiksberg Hallerne ved roret for FIFs herrehold i 1. division. Cheftræner Nicolaj Jensen og assistenttræner Andreas Mortensen har nemlig begge sat underskrift på ét-årige kontraktforlængelser med FIF, der sikrer at trænerteamet går ind i sin fjerde sæson i spidsen for klubbens herrehold i 1. division. 

I teamets første sæson i spidsen for holdet lykkedes det at holde klubben i 1. division efter kvalifikationsspil mod TIK, mens holdet i seneste sæson fik slået sit navn fast i rækken med en flot 7. plads. I år ligger holdet solidt placeret midt i rækken som nr. 8. 

Om forlængelsen siger Nicolaj Jensen: "Sæson efter sæson har vi lagt lag på både vores setup og den måde, vi spiller håndbold på, og jeg glæder mig til, at vi i næste sæson kan arbejde videre med den store talentmasse, der er både i den nuværende trup, men også i vores ældste ungdomsårgange. Så må vi se, hvor langt vi kan rykke os." 

Også assistenttræner Andreas Mortensen glæder sig til at fortsætte arbejdet med truppen: "Jeg har været i FIF i stort set hele min karriere, så for mig er der ikke noget mere attraktivt end at fortsætte med at udvikle den klub og de spillere, som jeg har arbejdet med i så mange år. Derudover er jeg er overbevist om, at Nicolaj og jeg stadig kan rykke klubben og truppen i den rigtige retning." 

Der resterer seks kampe i indeværende sæson for truppen, der i aften byder TSØ velkommen i Frederiksberg Hallerne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner