Player_slider

Klubnyheder

Herlev klar til Kvindeligaen sæson 21/22
Herlev Ishockey Klub - 31. maj. 2021

Vi ser frem til sæson 21/22, hvor Kvindeligaen nu vil bestå af 6 hold. Vi glæder os over, at der er kommet flere modstandere, som vil gøre turneringen mere interessant at deltage i. Vi har spurgt vores nye træner Dennis Dibbern om, hvad han ser som sin primære opgave i den kommende sæson.

 

”Jeg vil, som træner for Herlevs kvindeligahold, lægge stor fokus på individuel udvikling og ligeledes holdet som samlet enhed. Jeg mener, at skabe et hold, også skaber spilleren, den interne konkurrence vil derfra være sund, og på sigt skabe de ideelle rammer for, at jeg som træner kan lære dem de ting, som jeg gerne vil have de skal kunne, både som hold men især også som individer. Jeg vil holde samtaler med de enkelte spillere, når sæsonen starter, således at de også selv har muligheden for at komme med deres input.”

 

Herlev har i den kommende sæson en målsætning om at blive blandt de 4 bedste i første del af sæsonen, således at holdet kan deltage i pokal turneringen for Kvinder, og forsvare vores pokalmesterskab 2021.

Ligeledes ser vi frem til, at være med i spillet om Danmarksmesterskabet. Træningen er allerede skudt igang, med stor fokus både på isen og omkring styrketræning. Det er en fantastisk start på kommende sæson, nu hvor vi træner på is hele sommeren, så spillerne ikke skal starte med at ”banke sommer rusten af” ved sæsonstart ved sæson-starten. 

 

Vi har i Herlev en stærk historik i forhold til Kvindeishockey, og vi glæder os meget over den positive udvikling, som giver flere pigespillere rundt om i de danske klubber.

Står du som spiller et sted i din udvikling, hvor et spring til kvindeligaen er det næste, eller brænder du for, at være forbillede for de kommende stjerner, så kontakt os gerne for, at høre nærmere omkring mulighederne hos os.

 

Hovedtræner Dennis Dibbern – Holdleder Kie Frederiksen – Sportsudvalg Per Vilstrup

 

www.hlik.dk

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1166000 andre og opret dig hos Holdsport