Herlev Ishockey Klub, KSF Ishockey, Ama`r Jets og Gladsaxe Ishockey Klub opstarter et pigehold ved navn "UNITED"

Herlev Ishockey Klub
9. aug. 2023

UNITED er oprettet i et fællesarbejde for at styrke pigeishockeyen på Sjælland og har til formål at bibeholde flere pige- og kvindespillere i sporten. 

For at sikre en høj kvalitet af træning har holdet indgået aftale med Stacie Tardif som hovedtræner. Stacie er 34 år og har sin hockeyopvækst i Canada, hvor hun har spillet for Quèbec Phenix og Montrèal Stars i CWHL turneringen, inden hun kom til Herlev og spillede en sæson.

Holdet er i indeværende sæson et træningshold, der vil træne én gang om ugen og spille 10-12 træningskampe. Dette sikrer, at holdet kommer godt fra start og danner grundlag for de kommende sæsoner, hvor det er ambitionen at deltage i DIU-turneringen fra sæson 2024/2025.

Alle klubbernes spillere vil fortsætte med at spille på blandede hold i deres egen klub, og derudover vil de blive tilknyttet UNITED-holdet. Pigespillere på U14-U16 og U18 uden for klubsamarbejdet er velkomne til at kontakte klubben/klubberne, hvis de kan se sig i projektet.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her