Herlev Ishockey Klub er til stede ved Herlev Festuge med indslag fra Herlev Eagles

Herlev Ishockey Klub
28. aug. 2023

Herlev Ishockey Klub er naturligvis at finde igen til den kommende Herlev Festuge, som finder sted fredag den 1. september (fra kl. 15.00-19.00) og lørdag den 2. september 2023 (fra kl. 10.00-19.00). Vi har en stand i bymidten, hvor spillere og frivillige fra klubben har sagt ja til at brande vores dejlige fællesskab.

Begge dage vil der for besøgende være mulighed for at få et indblik i ishockeyens verden, hvor det handler om balance, koordination, styrke, udholdenhed, teknik og ikke mindst godt kammeratskab. Kulturen i Herlev Ishockey Klub handler i høj grad om en stærk holdånd og fællesskab, og derfor vil flere årgange af spillere og forældre være tilstede i vores stand, hvor man kan høre mere om, hvad ishockey kræver af både spillere og forældre, hvis man vil prøve kræfter med Herlev Ishockey Klub. 

Lørdag den 1. september 2023 fra kl. 14.45-15.30 vil der desuden være mulighed for at møde nogle af spillerne fra eliteholdet Herlev Eagles, og her vil der være mulighed for at sikre sig en af de eftertragtede autografer.

Derudover er der mulighed for at støtte klubben ved køb af lidt forfriskninger, og for dem, som vil udfordres på lidt teknik med en ishockeystav, står vores spillere klar til at instruere og give gode råd.

Vi glæder os til at se en masse besøgende og ikke mindst til at vise de gule og sorte farver frem.  

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her