Herlev IK styrker sig med en Bredde-udviklingschef.

Herlev Ishockey Klub
25. jun. 2022

Herlev IK har ambitioner om at være den mest attraktive klub på Sjælland, når det handler om talentudvikling, men det hele starter med bredden i vores hold under U15. Derfor har vi valgt at ansætte Heidi Pihlmann Hansen for at styrke den røde tråd og udvikling af vores trænere fra U7 til og med U13.

Vi ser Heidi som den person, der skal sikre, at vi har den rette mængde af træning til vores yngre spillere, samt at sikre at træningen på de forskellige hold også har en kvalitet, som sikrer den enkelte spiller, så vores spillere altid besidder de rette kompetencer, når man skal rykke op i det mere elite-præget miljø, fra u15 og op i klubben.

Heidi er et kendt ansigt i klubben, hvor hun har været træner på flere af vores hold i bredde afdelingen. Ligeledes har Heidi hjulpet klubben med skøjte teknik træning, samt undervist på vores Camp. Derfor er vi sikre på, at Heidi har den samme profil, som vi i klubben besidder.

Vi er en etableret klub med en stærk social profil, der bygger på sunde værdier, hvilket vi altid vil værne om.

Velkommen til Heidi.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner