Helsingør Håndbold søger frivillige til Ironman 2024

Helsingør Håndboldklub
27. maj. 2024

Kære medlemmer, spillere, forældre og andre.

Helsingør Håndbold har virkelig brug for jeres hjælp til Ironman i Helsingør den 21. 22. og 23. juni 2024. En gang årligt tager vores klub vagter ved Helsingør Ironman. Det giver en god indtægt til klubben og er med til at holde alles kontingenter nede. 

Vi mangler i år hjælpere især til fredag på cykelruten hvor man kan stå flagvagt hvor ruten slår et sving, og søndag på løberuten ligeledes flagvagt eller til lapbands, så deltagerne kan huske hvor mange omgange de har løbet på ruten. Se det fastgjorte opslag på Helsingør Håndbolds facebookside og skriv gerne til Anja Finne-Larsson, hvilke vagter I kan tage. 

Tag gerne en ven/veninde, kæreste, ægtefælle, bedsteforældre eller anden familie med, alle er velkomne som hjælpere. Det er hyggeligt og der er god stemning med musik og glade deltagere.

Lad os stå sammen og få løst denne opgave igen i år. Helsingør Håndbold har en stor stjerne hos arrangørerne da vi trofast møder op med engagerede frivillige. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner