Hea’s Gulvservice forlænger hovedsponsorat med Frederikshavn Ishockey Klub for sæsonen 2022/23.

Frederikshavn Ishockey Klub
22. dec. 2022

I sæsonen 2022/23 fortsætter gulvlægger og gulvservice virksomheden Hea’s Gulvservice som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub, FIK. Dette er medvirkende til at skabe et solidt fundamentet for foreningen og fortsætte den positive udvikling til glæde for børn, unge og amatører, som spiller ishockey i Frederikshavn.

”Vi er både beæret og stolte over, at Hea’s Gulvserive forlænger aftalen med FIK. Dette er vigtigt for at vi kan fastholde og udvikle klubben sådan, at vi kan videreføre den gode kultur omkring ishockeyen i kommunen. Det er vigtigt for vores medlemmer, frivillige samt øvrige interessenter, at det lokale erhvervsliv bakker op, og medvirker til at serviceniveauet og oplevelsen af at spille ishockey i FIK forbliver den samme. Derfor er vi glade for at Hea’s Gulvservice viser vilje og engagement ved at fortsætte som hovedsponsor i en vanskelig tid”, udtaler sponsoransvarlig i FIK, Jesper Arensbach.

Hea’s Gulvservice er hjemmehørende i Sæby, men udfører opgaver i hele Danmark. Virksomhedens primære formål er arbejdsopgaver indenfor gulvbehandling, herunder gulvbelægning, lakering, slibning samt arbejde Epoxey og Polytan gulve, samt andre relaterende opgaver. Det glæder ligeledes direktør og indehaver Morten Nielsen, at Hea’s Gulvservice fortsætter som hovedsponsor for Frederikshavn Ishockey Klub. ”Det er vigtigt at unge mennesker har forhold og muligheder for at dyrke deres passion og idræt, hvilket FIK igennem mange år har været garant for. Der er et sundt miljø omkring ishockeyklubben, ligesom foreningen har en række spændende projekter i gang, hvilket Hea’s Gulvservice gerne vil medvirke til”, siger Morten Nielsen.

Ud over Hea’s Gulvservice er Uggerhøj, Trigon, Chrisfish, Nordjyske Bank, Frederikshavn Havn, SAL Tryk, Nilles, Bauer og ReXhockey ligeledes hovedsponsor for FIK.

For yderligere information omkring Frederikshavn Ishockey Klub: www.FIK.dk

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her