Hareskov IF Fodbold ansætter Børneudviklingstræner

Hareskov IF Fodbold
24. maj. 2024

Bestyrelsen i Hareskov IF ønsker at styrke og videreudvikle børnefodbolden i foreningen. Derfor er vi rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har ansat Mickey Ølholm som børneudviklingstræner.

Den overordnede ambition med ansættelsen er at sikre, at vi kan tilbyde et attraktivt og positivt fodboldmiljø for alle klubbens børneårgange. Det skal ske gennem dialog og sparring med vores mange dygtige forældretrænere og ved at udarbejde en plan for, hvordan vi gerne vil træne børn i Hareskov IF på de forskellige årgange.

Mickey er 34 år gammel, har gennemført DBUs B2-trænerkursus og har erfaring fra bl.a BK Skjold og BK Union i København samt ASA i Aarhus. Derudover er Mickey uddannet bachelor i Idræt på Københavns Universitet.

Den kommende tid vil Mickey gå i dialog med de relevante trænere og lægge en plan for, hvordan det videre samarbejde med årgangene skal ske i praksis. I første omgang er hans fokus på alle årgangene fra U6 til U12 for både piger og drenge.

Mickey tiltræder som Børneudviklingstræner i den kommende uge og er indtil videre ansat i Hareskov IF 14 timer om ugen. Ved siden af vil han også fungere som Børneudviklingstræner i Kirke Værløse IF.

Hvis du har spørgsmål til ansættelsen af vores nye Børneudviklingstræner, så tag fat i Jacob Krarup eller Kasper Hoff eller grib fat i Mickey, når du ser ham på anlægget :-)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner