Håndbold: Velafviklet Specials stævne i AB Hallen

Akademisk Boldklub
31. jan. 2023

Søndag var blev der afholdt et stort Håndbold Special Stævne i AB Hallen, og der var et stort fremmøde af både spillere, trænere og forældre. Over 130 personer fra 7 forskellige klubber var mødt op, og var alle motiverede da både det hele blev skudt i gang. Hovedformand Ulrik Rasch og borgmester Trine Græse overværede de mange spændende kampe, og ingen var i tvivl om, at spillerne kæmpede det bedste de havde lært. AB stillede med et B- og et C-hold, og det var tydeligt at der var blevet trænet hårdt i årets først måned. Ikke mindst inspireret af A-landsholdet seneste succes.


Håndbold Special træner Pernille Thomsen er stolt over indsatsen

- AB har kun tilmeldt ét hold i turneringen, som ligger i B-rækken, men da vi har så mange der gerne vil spille håndbold hos hos, så fik vi lov til at stille med et C-hold - der spiller uden for turneringen. På den måde fik alle spillere mere spilletid og alle var glade. Og det gik såmænd også vældig godt for begge hold.

- B-holdet startede med at vinde over de evige rivaler fra KIFU (København), og tabte derefter 4-2 til Frem Skælskør. De vil altid være en svær modstander, da deres målmand er landsholdskeeper. AB-spillerne sluttede af med at tabe til Slangerup - en træningskamp, da Slangerup er et A-hold. Dog formåede AB at presse Slangerup med et perfekt 3-2-1 forsvar, som gjorde at AB faktisk vandt 2. halvleg.


- Vores helt sprit nye C-hold,  med Danmarks eneste back-kæde bestående kun af kvinder,  var flyvende. Uafgjort mod Faxe og sejre over Nykøbing og Slangerup! Vi kan være helt ærgerlige over at vi ikke tæller i turneringen! Flotte kryds, indspil til streg og en målmand i topform - det var en god dag for AB's C hold! På søndag skal vi afsted igen til Faxe - og give den gas med begge hold.

Vi glæder os over at følge med sidelinjen, og synes det var fantastisk at se den store indsats af spillere, frivillige, dommere og trænere! Tak fordi I var med til at gøre det til en uforglemmelig dag i AB Hallen!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her