Håndbold: AB’s U13 piger løfter pokalen ved Hillerød Påskecup

Akademisk Boldklub
11. apr. 2023

AB’s dygtige U13 piger vandt i påsken guld ved Hillerød Påskecup. Holdet præsterede at vinde alle 6 kampe – og imponerede mange tilskuere, spillere og trænere undervejs med deres initiativrige 3-3 forsvar, der resulterede i mange bolderobringer og kontramål.

I finalen stod AB overfor Køge, som man også havde mødt i turneringens første kamp. Der havde de to hold spillet en tæt kamp og finalen blev ligeledes en tæt affære. Efter en flot spillet første halvleg, kunne AB pigerne gå til pause med en føring på 12-11. Anden halvleg var mere uskøn og bar præg af to hold, som var trætte ovenpå en lang turnering. Kampen skulle vindes på vilje og fight, og der trak AB pigerne det længste strå. Da sluthornet lød, stod der 19-17 på måltavlen i AB’s favør og jublen kunne bryde løs!

Under hele kampen blev AB pigerne bakket flot op af de mange fremmødte søskende, forældre og bedsteforældre – og ligeledes var tribunen fyldt godt op af de andre AB hold, som deltog ved stævnet. Tilsammen sikrede de en kulisse, som var en finale værdig, og det var uden tvivl dét der bar AB pigerne frem til sejren i sidste ende.

Tak til alle for støtten til finalen – og stor tak til Hillerød Påskecup, for et godt arrangeret stævne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her