Grundig Sailing Cup 2022

Sejlcenter Nivå
18. sep. 2022

I sportsbådsklassen J/70 blev der i weekenden 10-11/9 sejlet kapsejladsen Grundig Sailing Cup i Nivå. I den lette vind blev det til 10 sejladser om lørdagen, mens vinden slap tidligt op om søndagen, så der kun blev sejlet to sejladser.  Der var dog ikke tvivl om hvem, der skulle løbe med sejren. Marc Keene og besætning fra KAS (Kjøbenhavns Amatør Sejlklub) vandt 10 ud af de 12 sejladser.

Grundig Sailing Cup er en serie sejladser, der sejles i de nordiske lande, Norge Sverige Finland og Sverige.

Der blev sejlet om nogle generøse præmier fra hovedsponsoren Norsk Grundig, og derudover udtrykte deltagerne stor tilfredshed både med forplejningen og med sejladsformen, hvor der kunne afvikles flere sejladser på relativt korte baner. 

”Vi er glade for, at vi med en stor indsats fra Sejlcentrets frivillige kunne afholde et godt kapsejladsstævne fra Nivå havn både på land og på vandet.” udtaler kapsejladschef Christian Caspersen fra Sejlcenter Nivå.

Sejlcenter Nivå var arrangør af kapsejladsen og havde kort forinden lejet et lokale på havnen, hvorfra det var muligt at samle deltagerne til briefing og til forplejning. 

”Det belaster selvfølgelig sejlklubbens økonomi at skulle leje sig ind i et dyrt erhvervslejemål for at kunne gennemføre vores klubaktiviteter, men det var desværre nødvendigt, da vi har fået afslag på at benytte de foreningslokaler, der er på havnen” siger sejlklubbens formand Folke Galsgaard.

Sommersæsonens aftenkapsejladser slutter med udgangen af september, og så starter vi vintersæsonen d. 23. oktober med Vinter Cup, hvor vi forventer at mange deltagere fra hele Øresundskysten kommer til Nivå og sejler hver søndag”, tilføjer Christian Caspersen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner