GOG/Oure næste sæsons ungdomstrænere.

GOG Håndbold
16. feb. 2021
<!-- wp:paragraph -->

GOG/Oure har nu planen klar for næste sæsons ungdomstrænere. Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan afsløre, at vi nu har flere af trænerne på plads for den kommende sæson på vores ungdomsside.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Hvis vi starter hos drengene, er det med stor stolthed i stemmen at vi i slut 2020 kunne afsløre at GOG henter Mikkel Voigt ind fra Skanderborg som talentchef. Mikkel skal stå i spidsen for vores U19 drenge sammen med de garvede trænere Carsten ”Stump” og Jens Brandt. Vi er meget sikre på, at det bliver en stærk trekløver, vi har fået samlet her.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":16888,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Hos vores U17 drenge bliver det igen Jeppe Borch som kommer til at stå i spidsen. Jeppe kom til GOG og Skolerne i Oure tilbage i 2019. Vi er meget glade for, at Jeppe vælger at tage sin tredje sæson som træner her på Sydfyn, og vi ser frem til at fortsætte det fantastiske samarbejde.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"align":"center","id":16889,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
Jeppe Borch
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Hos vores yngste afdeling på ungdomssiden, nemlig U15, er det den unge talentfulde Thomas Toft der igen vil tage sig af arbejdet omkring truppen. Thomas er trods sin unge alder ved at være et fast element hos U15 drengene, da den kommende sæson vil være hans fjerde af sin slags. Vi er glade for at kunne holde unge mennesker som Thomas herpå Sydfyn.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"align":"center","id":16892,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
Thomas Toft
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Så en drengeside der byder på et nyt ansigt og mange gengangere. Vi er sikre på at vi har skabt den helt rigtige konstellation på vores drengeside ift. det talentarbejde og udvikling vi gerne vil give spillerne.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Hvis vi så tager et smut over på pigesiden i ungdomsafdelingen, vil der også her være mange kendte ansigter som skal sikre det helt rigtige setup for vores piger.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

På vores U19 afdeling vil det være Mathias Rettig som forsætter det gode arbejde. Mathias, bedre kendt som Rettig, har været på Skolerne i Oure siden 2015 og har skabt gode resultater. Det vil derfor være hans sjette sæson som håndboldtræner herpå Sydfyn. Vi glæder os over Mathias endnu engang har valgt at tage en sæson her hos os.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"align":"center","id":16893,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
Mathias Rettig
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Det vil være endnu en genganger som vil tage sig af vores U17 afdeling i den kommende sæson, nemlig Anders Rasmussen. Endnu en af de garvede trænere, Anders har nemlig været en del af Skolerne i Oure siden 2018, hvor han også har taget træneruddannelsen på Oure Højskole. Derfor glæder det os at vi endnu en sæson får glæde af Anders.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"align":"center","id":16894,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
Anders Rasmussen
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Hos vores yngste afdeling på ungdomssiden, nemlig U15, har vi formået at samle en stærk trekløver bestående af Christian Trodsøe, Amir Shabani og den nye tilgang af Søren Koch fra U11 pige. Vi er utrolig stolte af at have skabt en så fantastisk trekløver omkring første og andet holdet.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:gallery {"ids":[16896,16897,16898],"linkTo":"none"} --> <!-- /wp:gallery --> <!-- wp:paragraph -->

Igen kan vi glæde os over meget velkendte ansigter og ikke mindst tilgang af nye trænere. Der er ingen tvivl om at vores pigeside er lagt i meget trygge hænder hele vejen rundt.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

I klubben glæder vi os over, at vi allerede nu kan have denne del af trænerne på plads for den kommende sæson og ser frem til et fortsat godt samarbejde med Skolerne i Oure.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Det skal dog pointeres at der stadig forgår samtaler med trænere som skal supplere holdende den kommende sæson. Vi vil glæde os meget til også at kunne afsløre disse prominente navne, men meget mere om det senere.

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Derudover ser vi i GOG Håndbold også frem til at kunne styrke vores samarbejde med Skolerne i Oure igennem dette arbejde.

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her