GOG Håndbold får tildelt værtskab for Final4 U17 DM!

GOG Håndbold
28. feb. 2023

GOG Håndbold får tildelt værtskab for FINAL4 U17 DM!🥳

Det er med stor glæde at vi i GOG Håndbold kan fortælle, at vi igen i år skal være værter for et ungdoms DM i Gudme! I år har vi fået tildelt værtskabet for FINAL4 U17 DM for piger og drenge, og dermed vil begge køn være repræsenteret i Gudme d. 22-23. april hvor stævnet afholdes!🏆


Eventkoordinator hos GOG Håndbold, Frederik Drøscher, ser frem til det kommende arrangement, "Vi er vildt stolte i GOG Håndbold over at være tildelt endnu et værtskab for et ungdoms DM i Gudme! Det er en stor anerkendelse for os i foreningen, at vi skal inviterer de bedste U17 hold til Gudme. Vi vil arbejde hårdt med at leve op til forventningerne som følger med i samarbejde med Fyns Håndbold Forbund som vores tætte samarbejdspartner. Derudover er det spændende med det nye tiltag hvor piger og drenge skal spille under samme tag"

GOG Håndbold var sidste år værter ved U17-19 DM for drenge, og her blev stævnet taget til helt nye højder med et komplet setup med studie før, under og efter kampe samt livestreaming med kommentering af kampene. Om dette kommer igen vil Frederik Drøscher ikke liggehånden på kogepladen med, "Der har været en del snak omkring livestreaming af kampe den seneste periode, så det er en dialog som vi tager med forbundet. Men vi vil helt sikkert give den gas med eksponering af eventet, både før, under og efter, men på hvilken måde må vi lige afvente at komme med yderligere information om."

Du kan følge med på siden Final4 U17 DM

FINAL4 U17 DM afholdes i weekenden d. 22-23. april

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her